€ 4,55
Prijs per kilo
Aantal: Bestellen

Kruidig specerijmengsel welke in de voedingsindustrie wordt gebruikt om kip te kruiden. Voortreffelijke geur en smaak en zeer effectief als smaakversterker in een boiliemix. Kipkruiden geven uw boilie een herkenbaar accent en is in kleine doseringen al proefbaar. Toch worden zeer goed vangsten geboekt op boilies waarin 10% kipkruiden worden verwerkt.

Tip: een bewezen combi is; Kipkruiden/Talin zoestof/ BAS Scopex flavour op een vismeelmix.

Dosering tot 10% (max 100 gram per kilo)

Invulling aanvang 2021

Productomschrijving / Produktbescheibung
Productspecificatie / Analytische Bestandsdelen / Produktspezifikation / Analytischen Bestandteile
CAT 3 Dierlijke Bijproducten / CAT 3 Tierische Nebenprodukte
Dosering / Dosierung
Decimalen / Dezimalstellen
Producttip / Bereiding / Produkttip  / Vorbereitung
Veel gestelde vragen over dit product / Haufig gestellte Fragen zu diesem Produkt
Grotere Volume / GroBeres Volume

 







 

Foto('s):

Packgewicht   

1,050 KG

Voorraad

€ 4,55
Prijs per kilo
Aantal: Bestellen

Staffelprijzen

Aantal

Prijs per kilo (incl. btw)

0,5 of meer

€ 4,55

5 of meer

€ 4,55  € 4,30

Om direct naar een andere website te gaan, klik op onderstaand logo

Bestel- en Planningsmomenten

zie bovenaan de balk

Over ons

Het vanuit onze Passie, hobbymatig verhandelen van ingredienten, boilies en aanverwante producten voor de hobbyvisserij. Wij leveren graag de jeugd en de klant die aan eigen voorbereiding doet en tijdig plant. Iedereen beleveren streven wij niet na. Vanuit Bas zijn wij niet omzetgericht, een hogere omzet levert ons niet meer of betere vissen op.

Contact

BasBoilieShop
Smirnoffstraat 1
7903 AZ HOOGEVEEN

Alle bedragen zijn inclusief btw -

(NL-BE) Aankomend Bestelmoment Ingredienten op Donderdag 24 November vanaf 19:00uur.  
Boilies zijn te Bestellen op BasBoilies

(DE-AT) Kommender Bestellmoment Zutaten am Donnerstag, den 24. November ab 19:00 Uhr. 
Boilies zu bestellen auf BasBoilies

(EN) Upcoming Order moment Ingredients on Thursday 24 October from 19:00.