€ 52,50
Aantal: Bestellen

Vismeel heeft een hoog eiwit en een gunstig vetgehalte en is daardoor een evenwichtige voedingsbron in onze boilie mix. Makkelijk te verwerken, hoog eiwitgehalte- en vetgehalte, sterke geur en smaak maken het tot een prachtig vismeel. 
Tip:Een goed vangende vismix kunt u bijvoorbeeld samenstellen door vismeel, antartic krillmeel en bijvoorbeeld tonijnmeel te mengen.

Dosering tot: 40% (max. 400 gram per kilo)
Uitharding: redelijk. Verwerkbaarheid: goed. Instant-Response: redelijk

Analytische bestandsdelen / Analytischen Bestandteile / Analyse
Ruw Eiwit/Proteine/Proteins 60%, Ruw Vet/Raw Fett/Crude Fat 8%, Ruwe As/Asche/Ashes max.12


Verpakkingsgewicht   

21,000 KG

Voorraad

€ 52,50
Aantal: Bestellen

Staffelprijzen

Aantal

Prijs (incl. btw)

1

€ 52,50

2

€ 105,00  € 103,00

5

€ 262,50  € 250,00

10

€ 525,00  € 475,00

Ons Werkproces

Artikelen worden verpakt op artikelniveau en niet op orderniveau, dit houd in dat niet elk artikel op iedere dag wordt verpakt. Vele artikelen worden 1 a 2 per week verpakt dit onder ander vanwege een track en trace systeem. Track en Trace van Voedermiddelen is een belangrijk onderdeel binnen onze bedrijfsvoering. Het is daarom voor ons onmogelijk om heel uitgebreide bestellingen binnen 2 werkdagen te kunnen versturen. Wij streven dit overigens ook niet na. Toch iets met Spoed nodig?, type dan in de zoekfunctie SPOED

Over ons

Het vanuit onze Passie, hobbymatig verhandelen van ingredienten, boilies en aanverwante producten voor de hobbyvisserij. Wij leveren graag de jeugd en de klant die aan eigen voorbereiding doet en tijdig plant. Iedereen beleveren streven wij niet na. Vanuit Bas zijn wij niet omzetgericht, een hogere omzet levert ons niet meer of betere vissen op.

Contact

BasBoilieShop
Smirnoffstraat 1
7903 AZ HOOGEVEEN

Alle bedragen zijn inclusief BTW -

(NL) Vrijdag 30 Oktober, volgend bestelmoment donderdag 5 november vanaf 19:00 uur.
BasBekenden en de Boilies Grand Prestige kan gewoon besteld worden

(DE) Freitag 30 Oktober, nachtste Bestellung Moment Donnerstag 5. November. ab 19:00 Uhr.