Anijs is een veelgebruikte lokstof vanwege zijn eetlustopwekkende eigenschappen. De aantrekkingskracht van anijs komt overeen met die van knoflookproducten. Anijs is daarentegen minder bekend met als voordeel dat u de eerste kunt zijn die met deze topflavour aan de slag gaat. Onze anijsflavour is naast een geurstof ook een geweldige smaakstof die zelfs in staat is om de smaak van een vismeel boilie subtiel te 'camoufleren'.

Onze indruk is dat klassieke flavours zoals anijs, worden ingehaald door de flavours met mooie exotische namen. De vraag is of u met een klassieke betrouwbare flavour op dit moment een stap terug doet, of een stap vooruit. Wij denken het laatste omdat klassieke flavours een betrouwbare staat van dienst hebben en soms jaren lang niet worden ingezet op zwaar beviste wateren.

Dosering tot 10 ml per kilo

Invulling aanvang 2021

Productomschrijving / Produktbescheibung
Productspecificatie / Analytische Bestandsdelen / Produktspezifikation / Analytischen Bestandteile
CAT 3 Dierlijke Bijproducten / CAT 3 Tierische Nebenprodukte
Dosering / Dosierung
Decimalen / Dezimalstellen
Producttip / Bereiding / Produkttip  / Vorbereitung
Veel gestelde vragen over dit product / Haufig gestellte Fragen zu diesem Produkt
Grotere Volume / GroBeres Volume

 
Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs:
€ 30,75
Aantal: Bestellen

Packgewicht   

1,200 KG

Voorraad

Staffelprijzen

Aantal

Prijs (incl. btw)

1

€ 30,75

Om direct naar een andere website te gaan, klik op onderstaand logo

Bestel- en Planningsmomenten

zie bovenaan de balk

Over ons

Het vanuit onze Passie, hobbymatig verhandelen van ingredienten, boilies en aanverwante producten voor de hobbyvisserij. Wij leveren graag de jeugd en de klant die aan eigen voorbereiding doet en tijdig plant. Iedereen beleveren streven wij niet na. Vanuit Bas zijn wij niet omzetgericht, een hogere omzet levert ons niet meer of betere vissen op.

Contact

BasBoilieShop
Smirnoffstraat 1
7903 AZ HOOGEVEEN

Alle bedragen zijn inclusief btw -

(NL-BE) Aankomend Bestelmoment op Woensdag 5 Oktober vanaf 19:00uur.
Vanaf de zomerverlofperiode hebben onze medewerkers flink gewerkt dat wij hen daarom extra verlof gaan verlenen in de 1e week van oktober.

(DE-AT) Bevorstehend Bestellmoment am Mittwoch, 5. Oktober ab 19:00 Uhr.
Unsere Mitarbeiter haben seit der Sommerpause hart gearbeitet, weshalb wir ihnen in der 1. Oktoberwoche Sonderurlaub gewähren.

(EN) Upcoming Order moment on Wednesday 5 October from 19:00.
Our employees have worked hard since the summer leave period, so we will grant them extra leave in the 1st week of October.

(FR) Prochain moment de commande le mercredi 5 octobre à partir de 19h00.
Nos employés ont travaillé dur depuis la période des congés d'été, c'est pourquoi nous leur accorderons des congés supplémentaires la 1ère semaine d'octobre.